Overnachten
Wilt u zowel op de donderdagavond, vrijdagavond als op de zaterdag graag naar de Beachpull komen? Of ’s avonds geen zin meer om naar huis te rijden? Dan is een overnachting in de buurt van ons terrein de oplossing. De ideale manier om uw uitje compleet te maken en de volgende dag tijdens een heerlijk ontbijtje na te genieten van de wedstrijd.

In de directe omgeving zijn de onderstaande overnachtingsmogelijkheden:

Strandparc Nulde
Wanneer u het evenemententerrein van de Beachpull nadert rijdt u eerst langst het Strandparc Nulde. Het park ligt direct aan het Veluwemeer en beschikt over een prachtig privéstrand. Blijft u hier overnachten? Dan heeft u bij mooi weer als kers op de taart de garantie voor een verfrissende duik in het Veluwemeer.
Meer informatie: www.strandparcnulde.nl

Postillion Hotels - Amersfoort Veluwemeer
Tegenover de afrit Nulde is het Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer gelegen. Een hotel met een prachtig uitzicht over het Veluwemeer. U bent vanaf ons evenemententerrein binnen enkele minuten bij dit hotel en dit zorgt er voor dat u snel heerlijk weg kunt dromen na een dag truck- en tractorpulling.
Meer informatie: www.postillionhotels.com/nl-nl/postillion-hotel-amersfoort-veluwemeer.nl

Kasteel De Vanenburg
Op enkele kilometers van het evenemententerrein van het Beachpull terrein ligt het landgoed van Kasteel De Vanenburg. Wilt u na een avond of dag boordevol ronkende motoren en spektakel even bijkomen op een rustieke locatie? Dan bent u hier aan het juiste adres.
Meer informatie: www.vanenburg.nl