News

Search our Site

Beste standaarddeelnemer,

Graag willen we jullie van harte uitnodigen voor onze inschrijfavond op vrijdag 25 maart 2022. Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom om jou en je standaardtractor of truck in te komen schrijven bij De Oude Deel, Stationsstraat 125, 3881 AC Putten. Na inschrijving is er uiteraard de mogelijkheid om bij te praten met de mede-inschrijvers en samen vooruit te blikken op de wedstrijd in juli.
Er kan worden ingeschreven voor de volgende standaardklassen die we op vrijdagavond 8 juli 2022 zullen verrijden:

  • BE Trucks
  • Standaard Trucks
  • Standaard 3,5 ton
  • Standaard 7,0 ton
  • Standaard 11,0 ton

De competitie zal worden verreden onder de auspiciƫn van de NTTO. Dus zorg dat je machine aan de regels van de NTTO voldoet.
Lokale en bekende deelnemers hebben de voorkeur. Mocht je iemand kennen die ook interesse heeft om mee te doen, stuur deze uitnodiging dan door! Na ontvangst van alle inschrijvingen, zullen we iedereen zo snel mogelijk berichten per email dat of je kan meedoen aankomend jaar.
Er zijn geen andere inschrijvingsmogelijkheden dan vrijdag de 25e. Mocht je verhinderd zijn, laat iemand anders dan jouw voertuig inschrijven. Deze persoon dient wel jouw contactgegevens te kunnen overleggen, alsook de gegevens van de tractor/truck.
Graag zien we jullie allemaal de 25e in Putten!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van Stichting Beachpull Putten