News

Search our Site

Zoals jullie wellicht gelezen hebben op onze Facebook pagina, wordt Beachpull 2020 een heel bijzondere editie. Wij vieren dan het 20-jarig jubileum en zullen ook een wedstrijd verrijden op de donderdagavond. De volgende klassen zullen verschijnen*:

  • 2.0 ton standaard klassen/oldtimer
  • 3.5 ton standaard
  • 7.0 ton standaard
  • 9.0 ton standaard
  • 11.0 ton standaard

De entree op donderdagavond bedraagt € 5,-, kinderen hebben gratis entree. Het terrein is open vanaf 16:00 uur en de wedstrijd start om 19:00 uur. Omstreeks 22:30 uur zal de wedstrijd afgelopen zijn.

Heb jij interesse om deel te nemen op donderdagavond? Schrijf je dan in via het inschrijfformulier op onze website. Je wordt zo snel mogelijk op de hoogte gebracht over je eventuele deelname. Inschrijfkosten zijn € 20,-.

Om er een feestelijke editie van te maken vragen we alle deelnemers van de donderdagavond om verkleed mee te doen aan de wedstrijd of je trekker extra feestelijk te maken. Samen maken we er een groot feest van!

Ook op donderdagavond is alle vrijwillige hulp welkom. Vind jij het leuk om te helpen om deze wedstrijd tot een succes te maken? Laat het ons dan weten via info@beachpull.nl.

*Programma is nog onder voorbehoud van wijzigingen