Privacy statement

Waarborgen privacy

Voor Stichting Beachpull is het waarborgen van de privacy van haar bezoekers een belangrijke taak. Daarom beschrijven wij in dit privacy statement welke informatie wij verzamelen en hoe wij deze informatie gebruiken.

Wet- en regelgeving

Stichting Beachpull houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij verwerken uw gegevens alleen in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt. Wij vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens, voor zover er geen sprake is van een gerechtvaardigd belang.

Wij geven uw gegevens niet door aan derde partijen, tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt.

Gegevens die wij verwerken

Wij verwerken uw gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het afhandelen van betalingen
  • Het verzenden van onze nieuwsbrief (na uw toestemming)
  • Het leveren van producten en/of diensten
Toestemming

Door de informatie en de diensten op www.beachpull.nl te gebruiken, gaat u akkoord met ons privacy statement en de voorwaarden die wij opgesteld hebben.

Cookies

Wij gebruiken alleen functionele cookies. Wij verzamelen en/of verwerken hiermee geen specifieke informatie over onze bezoekers.

Vragen

Indien u meer informatie wilt ontvangen over Beachpull of ons privacy statement, dan kunt u ons benaderen via de e-mail. Het e-mailadres is persinfo@beachpull.nl.


Dit privacy statement is het laatst geüpdatet op 12 juli 2018.