Kinderdorp

Search our Site

Speel mee in het spectaculaire kinderdorp!
Op zaterdag staan er leuke gratis attracties klaar in het kinderdorp. Neem het treintje, klim, glij en spring, laat je sminken of maak zelf een echte trekkertrek run en voel de power van de garden minipuller voor de sleepwagen 'De Potige Smurf'.

Er is altijd veel te beleven in het kinderdorp, zodat je naast de truck-en tractorpulling wedstrijden ook nog van alles kunt doen als je even geen zin meer hebt om te kijken. Je kunt je laten sminken en spelen op een mega klim-, glij- en springkussen. Echt cool! Alle speeltoestellen bevinden zich  op het evenemententerrein binnen de hekken, zodat je altijd de weg terug kunt vinden naar je vader of moeder.

Maak zelf een trekkertrek race
Alle kinderen, jong en oud, kunnen op de garden minipuller ervaren wat nu trekkertrek is. Achter de gazonmaaier staat een echte sleepwagen met de naam ‘De Potige Smurf’. Kom jij ook racen en voelen hoeveel power het is om zoveel gewicht te slepen? Ook gehandicapte kinderen en volwassenen mogen er op. Er wordt bij elke demo meegelopen, net als bij het echte trekkertrek, want veiligheid staat boven alles.

Behalve al dit spelplezier zijn er ook diverse kramen met speelgoed en kraampjes met echte miniatuurtrekkers. Ook zijn er tractor pulling miniaturen te koop. Daarnaast zijn er nog kramen met t-shirts en petten voor de echte tractor pulling fans. Er zit vast wel iets voor je tussen.