De organisatie streeft ook voor 2018 opnieuw naar een evenement waar het hele gezin zich kan vermaken. Naast de vele verschillende klassen met tractor pulling wedstrijden zijn er een compleet kinderdorp en diverse kramen met speelgoed en andere artikelen. Oftewel: twee dagen met voor elk wat wils.
Het bestuur van Stichting Beachpull Putten zorgt met bijna 200 (!) vrijwilligers voor een compleet en professioneel georganiseerd programma. Het publiek is erg gevarieerd: jong en oud, nationaal en internationaal.

Wat kan Stichting Beachpull voor u betekenen?
Er zijn veel mogelijkheden om uw bedrijf of instelling te profileren op onze wedstrijd. Hieronder een aantal mogelijkheden:

  • Op en om het terrein is voldoende ruimte voor (bedrijfs)vlaggen.
  • Er is ongeveer 300 meter ruimte beschikbaar voor reclameborden (hoogte maximaal 1 meter) die binnen de hekken die de kleibanen omringen geplaatst worden. De bezoekers hebben daar continue zicht op want de tractoren rijden er langs.
  • Een maand voor het evenement komt onze eigen Beachpull krant (48 pagina's op A3 formaat in full colour) uit in een oplage van 50.000 exemplaren. Naast een grote hoeveelheid informatie over het evenement, is er in deze krant ruimte voor uw advertentie.
  • U kunt uw bedrijf tevens profileren met bijvoorbeeld een advertentie in ons programmaboek (68 pagina's op A4 formaat in full colour) hierin staan o.a. de startlijsten van de wedstrijden met alle deelnemers.
  • Tijdens de wedstrijd worden, per gereden klasse, bekers uitgereikt. De mogelijkheid bestaat om een (of meerdere) klasse(s) te voorzien van bokalen met uw bedrijfsnaam of logo.
  • Tijdens de wedstrijd kan uw logo op een digitale bermdrip in een roll-over worden gedraaid.
  • Tijdens de wedstrijd kunt u uw bedrijf laten profileren met een logo of promotiefilm op een groot TV scherm.
  • De organisatie zal ook in 2018 een VIP accomodatie inrichten (met eigen VIP-tribune), waar u met uw genodigden van harte welkom bent voor een hapje en een drankje. We streven naar een vorm welke past in de sfeer van de wedstrijd. Voor de volledigheid: om de juiste kwaliteit te kunnen garanderen, is het aantal VIP-kaarten beperkt!

Misschien staan hierboven mogelijkheden waarvan u gebruik wenst te maken, of heeft u andere suggesties of speciale wensen. Hiervoor en voor de diverse reclamemogelijkheden kunt u contact opnemen met tdoppenberg@beachpull.nl

De Stichting Beachpull Putten biedt u een unieke combinatie van mogelijkheden! Een evenement met hoogstaand technisch vernuft in combinatie met een unieke locatie (strand). De deelnemende teams komen uit Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Belgie en de Scandinavische landen.

U kunt de klanten van uw bedrijf een unieke ervaring aanbieden en ontmoeten in een sfeer van ontspanning en spectakel. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u de onderlinge relatie versterken! Mocht u speciale wensen hebben dan staan wij open voor overleg en verlenen we u graag medewerking waar mogelijk.

Additional information