Kerstkaart 2017 2018 sponsors en medewerkers DEF
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bedankt voor het mooie en geslaagde Beachpull truck en tractor pulling evenement op strand Nulde. Zonder u was het niet zo grandioos.
 
In 2018 staat Beachpull Putten gepland op 13 en 14 juli. Houd uw agenda vrij, want we gaan voor veel spektakel.

Wij wensen u fijne feestdagen en een fantastisch nieuwjaar.
 
Graag tot ziens in 2018!
 
Bestuur Stichting Beachpull Putten

Beach Pull Putten op RTL 7

Beachpull Putten op RTL7

RTL 7 volgt al jaren de brute machines die tienduizenden kilo’s wegende gevaartes over een afstand van 100 meter slepen. Oorverdovende herrie en duizenden pk's vormen de hoofdmoot. De krachtige machines produceren een hels kabaal en zijn voorzien van de meest exotische motoren; zwaar opgevoerde V8-motoren en turbines uit helikopters zijn geen uitzondering bij het spektakel. Op 28 oktober en 4 november 2017 komt Beachpull op TV van 17.30 tot 18.00 uur. Bekijk hier de afleveringen.

 

 

Beach Pull vrijdag 7 juli
De kop is eraf. Met een fantastisch publiek aan beide tribunezijden in de Intertechno Arena streden de deelnemers in de avondzon op het wedstrijdtoneel. Kijk hier naar de uitslagen.

De zon is al wat uurtjes onder en zien we net als u graag morgen weer terug.
Beach Pull zaterdag 8 juli
Ruim tienduizend bezoekers waren getuige van de Puttense truck- en tractorpullingwedstrijd. De brullende motoren op de banen waren uiteraard van de partij, maar met een compleet pakket rondom de wedstrijd wist de organisatie met honderden vrijwilligers een dijk van een evenement te presenteren.

Puttense trots
De Beachpull is voor de Puttense teams natuurlijk dé thuiswedstrijd. Het moment om het thuispubliek te trakteren op successen. Twee Puttense teams mochten uiteindelijk het podium betreden. Op de vrijdagavond behaalde Henri van Roselaar met de sterke Ford genaamd Blue Force een knappe 1e plaats in de 4,5 Sport Klasse. Op de zaterdag mocht Henk Koopman de prijs voor de 3e plaats in ontvangst nemen. Een mooie prestatie voor het Eurol Bandit Team.

Benieuwd naar alle eindresultaten? Bekijk hier de wedstrijduitslagen van zaterdag en bekijk de foto's op www.facebook.com/beachpull.

Additional information