elk tweede weekend van juli groot spektakel op Strand Nulde

Achter de schermen wordt volop gewerkt aan de 2016 versie van Total Agri Beach Pull. Voor het evenement op 8 en 9 juli is gekozen voor weer een wat andere opzet qua klassen.

Dit jaar zullen weer alle Grand National klassen verreden worden. Te weten: de Unlimited Mini’s, Two Wheel Drives, Pro Stocks, Super Stocks en alle drie de Vrije klassen. Voor de Euro cup klassen hebben wij dit jaar gekozen voor de Pro Stock, de Light Modified en de Super Stocks. De Super Stocks hebben wij al een aantal jaar niet in Putten ontvangen, maar de klasse is te mooi om niet te laten verrijden! Ook zullen de Trucks weer aanwezig zijn.

De vrijdagavond zal in het teken staan van de motor kappen. De Farm Stock top klassen zullen op één baan verreden worden en op de andere baan drie Standaard klassen, de BE trucks de Standaard trucks en de Light Super Stocks.

De indeling van alle klassen is nog niet bekend, maar er komt voldoende spektakel, dus hou het tweede weekend van juli vrij in je agenda. Een bezoek aan de Tractor Pulling wedstrijd in Putten staat al jaren te boek als een echt dagje uit...

Beach Pull Tractor Pulling, 8 en 9 juli 2016
Locatie: evenemententerrein Strand Nulde, afslag 10 van de A28.
Adres: Strandboulevard, 3882 RN Putten.

Additional information